AEROMANIA 2015

 

AEROMANIA 2015

 

Show-ul verii pe litoral, pentru pasionaţii de aviaţie

 

 

A devenit tradi┼úie s─â spui „Mergem la Aeromania!”.

Spectacolul aviatic care are loc pe litoral în fiecare var─â este organizat în acest an pe 4 iulie la Aeroportul Tuzla din Constan┼úa. Pasiona┼úii de avia┼úie vor asista la un show în aer ┼či altul la sol, iar spectatorii vor avea o zi de muzic─â ┼či acroba┼úie aerian─â.

În anul 2014, Aeroportul Tuzla a devenit neînc─âp─âtor pentru cei 13000 de turi┼čti care i-au c─âlcat pragul pentru „Aeromania. Anul acesta, show-ul se anun┼ú─â unul ┼či mai mare, a┼ča c─â organizatorii s-au preg─âtit din timp. Spectacolul verii „Aeromania” are loc de Ziua Americii, pe 4 iulie 2015.

Directorul evenimentului, Cristina Mitchievici, spune c─â intrarea este gratuit─â, iar Aeroportul Tuzla este preg─âtit s─â primeasc─â oameni de toate vârstele, de la familii cu copii pân─â la fo┼čtii pilo┼úi care sunt acum pensionari.

To┼úi vor avea un loc pe iarb─â, pentru a sta cu ochii pe cer unde se face acroba┼úie. Adolescen┼úii care viseaz─â la o carier─â în avia┼úie se pot întâlni la Tuzla cu oamenii care au deja în spate mii de ore de zbor ┼či cu cei care ┼čtiu totul despre avioane. Noi îi vom a┼čtepta pe to┼úi, ba chiar am extins spa┼úiul ┼či am creat o a doua cale de acces c─âtre aeroport. În 2015 sunt mai multe mese ┼či banchete, iar pachetele VIP le-am preg─âtit pentru cei care iubesc cu adev─ârat avia┼úia ┼či zborul, în general.”, spune Cristina Mitchievici.

 

Aeromania 2015 are un afi┼č bogat

 

Numele de pe afi┼čul acestei edi┼úii „Aeromania” sunt demne de orice concurs interna┼úional. „Iac─ârii Acroba┼úi” ┼či ale lor aeronave Iak-52 nu vor lipsi nici în 2015 de la Aeroportul Tuzla. Jurgis Kairys nu are nevoie de nicio prezentare, multiplul campion mondial de acroba┼úie aviatic─â urmând s─â fac─â spectacol cu JuKa. Ali Ozturk este o alt─â vedet─â a aerului care ne va demonstra cum se poate face acroba┼úie cu biplanul, iar dup─â el urmeaz─â „Lotul Na┼úional de Acroba┼úie”, cu cinci aeronave Extra 300 ┼či Extra 300 L.

Gazdele de la Tuzla, „Regional Air Services”, vor ridica de la sol aproape toat─â flota: aeronavele Diamond DA20, Diamond DA40, Diamond DA42, Cessna 182, AN-2 ┼či Bell 206 B3, Cabri G2, Aerospatiale Dauphin, Agusta A139 ┼či AS-365 Dauphin 2.

Dar asta nu e tot! Pilo┼úii militari de la UM 02040 Tuzla ies la atac cu elicopterele IAR-330 Puma Naval, iar For┼úele Aeriene Române vin cu trei avioane supersonice MiG-21 LanceR. Urmeaz─â para┼čuti┼čtii coordona┼úi de Adrian Constandache, dar ┼či cei de la „Blue Wings”.

Cine a mai fost la „Aeromania” ┼čtie c─â show-ul nu este complet f─âr─â „Air Bandits”, avioanele care vor deschide show-ul pirotehnic ┼či focul de artificii de dup─â apus.

 

Spectacol ┼či la sol

 

Spectatorii de la „Aeromania” vor fi la fel de r─âsf─â┼úa┼úi ┼či la sol. Atrac┼úiile de la firul ierbii vor fi cel pu┼úin la fel de interesante. Organizatorii au pus la cale un concert rock ce se va desf─â┼čura pe scena ridicat─â lâng─â hangar. Line-up-ul este deocamdat─â secret, dar ┼čtim c─â Mihai M─ârgineanu o s─â urce pe scen─â în calitate de solist, nu numai ca fost elev al ┼čcolii de pilotaj „Regional Air Services” Tuzla.

Nu e de ajuns? Ce spui de o expozi┼úie de aeronave, ma┼čini de epoc─â ┼či motociclete? Copiii vor avea ┼či ei spa┼úiul lor de joac─â atent supravegheat pentru ca adul┼úii s─â se simt─â în largul lor. În plus, pasiona┼úii de avia┼úie pot s─â viziteze sau s─â-┼či cumpere piese interesante de la „Flying Toys”, în timp ce profesioni┼čtii vor avea un stand de la „Pilotshop”.

 

VIP la „Aeromania”

 

Totul este gratuit la „Aeromania”, dar pentru cei care vor s─â se simt─â speciali, organizatorii au preg─âtit ceva cu totul nou în 2015. Apar biletele „VIP”! Ele sunt special gândite pentru cei care vor s─â se bucure de absolut tot ce poate s─â ofere un astfel de show. Pachetele „VIP” asigur─â intrarea în prima linie a spa┼úiului public, cu acces special în zona rezervat─â de terase ┼či, op┼úional, servicii incluse (zboruri sau salturi cu para┼čuta, dar ┼či intrare la „Hangar Party”). Pre┼úurile merg de la 50 la 850 lei, iar biletele sunt disponibile în re┼úeaua „Eventim”, în magazinele „Germanos”, „Orange”, „Vodafone” ┼či „Domo”, în libr─âriile „Humanitas” ┼či „C─ârture┼čti”, ┼či online, pe www.eventim.ro.

 

Cine este al─âturi de „Aeromania

 

„Regional Air Services – Aeroportul Interna┼úional Tuzla sunt oamenii care au pus la cale acest spectacol. Compania din jude┼úul Constan┼úa are în spate 17 ani de munc─â dedicat─â zborului ┼či a doborât record dup─â record pân─â la pozi┼úia de lider absolut în avia┼úia general─â.

Spectacolul de pe 4 iulie este sprijinit, printre al┼úii, de „Timi┼čoreana”, „Astra Asigur─âri” ┼či „Ana Hotel – Hotel Europa”. Publicul poate s─â afle ultimele nout─â┼úi pe pagina de Facebook „RAS Aeroport Tuzla┼či pe pagina de eveniment „Aeromania 2015”.

 
 

 


Comentarii:

Nu a fost adaugat inca niciun comentariu. Fii primul care comenteaza!

Comenteaza:

Aripi Romanesti Muzeul Aviatiei Romanian Spotters Resboiu Povesti de aerodrom Pilot magazin Romania Militara Info Aviatie Aviatia.ro Pilot MIG Aviatia Magazin Fundatia Serbanescu Fundatia Cer Senin Fan Club Dorel Luca