PDA4

Aurel DUMITRESCU
PDA4 Aurel DUMITRESCU

Titlu

PDA4

Autor

Aurel DUMITRESCU

Editura

RBA Media

An aparitie

2015

Descriere

 

Data de 23 martie 2015 reprezintă momentul relansării seriei „Poveşti de aerodrom, serie de cărţi de buzunar iniţiată acum aproape trei ani de către Aurel „Poetu” DUMITRESCU şi intenţionată a continua mult timp de la acel moment zero.


Acum, seria continuă în forţă cu „celula” „PDA4” şi „PDA5”, alte poveşti de aerodrom aşteptând cuminţi în paginile lor să le fie aflate peisajele, eroii, întâmplările, frânturi dintr-o lume în care normalul şi magia se împletesc într-un mod fascinant, până la ştergerea liniilor de demarcaţie, o lume ţesută în jurul „Zeului ZBOR” şi a celor ce şi-au închinat vieţile lui, servindu-l până la capăt, oriunde ar fi acel capăt. Ca şi până acum, toate poveştile de aerodrom sunt dedicate zborului şi celor care îl fac posibil, fie ei zburători sau nezburători, tuturor celor ce poartă cu mândrie epoleţii confecţionaţi din albastrul cerului.


Coperta IV a „PDA4” ne îmbie să ne lăsăm imaginaţia să zboare:


...acceleraţia creşte şi te apasă în scaun, vibraţiile şi tremurul avionului trec în tine, găsindu-şi acolo loc de acumulare, fără să te părăsească nici după aterizare, după ce motorul a fost tăiat la guri, rămânând în tine şi invadându-ţi visele din nopţile lungi de iarnă când eşti departe de el, pentru a-ţi crea şi a-ţi compune dorinţa aceea atât de inefabilă de reîntoarcere în mijlocul acelui ghem de trăiri, pentru a le gusta iarăşi, din plin, cu toată fiinţa...”.


Cartea de buzunar „PDA4” are 150 pagini şi 23 de schiţe alb-negru, are un format de 175 x 110 mm, a apărut la editura „RBA Media” şi se vinde împreună cu „PDA5” la acelaşi preţ de 40 de lei.


Doritorii pot comanda pachetul alcătuit din cărţile de buzunar „PDA4” şi "PDA5", precum şi alte cărţi cu subiect de aviaţie, la adresa editura.aripi.argintii@gmail.com.

 

Lectură plăcută!

 

Aripi Romanesti Muzeul Aviatiei Romanian Spotters Resboiu Povesti de aerodrom Pilot magazin Romania Militara Info Aviatie Aviatia.ro Pilot MIG Aviatia Magazin Fundatia Serbanescu Fundatia Cer Senin Fan Club Dorel Luca