Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor.

InteracționeazăSitul web www.aripi-argintii.ro este o iniţiativă privată de cinstire a istoriei Aviaţiei Militare Române şi a memoriei celor ce-au făcut posibilă recunoaşterea piloţilor români drept unii dintre cei mai talentaţi piloţi de pe mapamond.
După cum am arătat în „Înscris pe o aripă”, situl web www.aripi-argintii.ro este construit în jurul aviaţiei militare reactive române, cea care a aniversat 60 ani de existenţă anul acesta, o existenţă tumultuoasă ce merită a fi cercetată cu mare atenţie pentru a fi înţeleasă în detaliu.
Una dintre cele mai importante misiuni ale echipei sitului web www.aripi-argintii.ro – dacă nu cea mai importantă – este aceea de coagulare a unei comunităţi de pasionaţi de aeronautică militară reactivă autohtonă, comunitate care să se implice în proiecte de cercetare şi de scoatere la lumină a imenselor realizări din cei 60 ani de existenţă, realizări obţinute prin sacrificii nebănuite şi, din păcate, necunoscute publicului larg.
Cuvântul de ordine al acestei extrem de importante misiuni este, deci, COOPERAREA, cooperare la care îi invităm pe toţi cei ce dispun de informaţii istorice şi tehnice şi sunt decişi să contribuie la ridicarea acestui site web, cel care este, trebuie să recunoaştem, la această oră numai un schelet, un cadru ce aşteaptă a fi completat cu informaţii.
Cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor celor care iubiţi aviaţia reactivă din România şi sunteţi dispuşi să contribuiţi cu bucăţica dumneavoastră din marele puzzle reprezentat de imaginea celor 60 ani de aviaţie reactivă în România, vom reuşi să ne atingem scopul ultim, acela de a scoate din nemeritata obscuritate ARIPILE ROMÂNEŞTI.
În spiritul ţelului comun, vă mulţumim anticipat pentru colaborare!


contact@aripi-argintii.ro


Echipa www.aripi-argintii.ro

Aripi Romanesti Muzeul Aviatiei Romanian Spotters Resboiu Povesti de aerodrom Pilot magazin Romania Militara Info Aviatie Aviatia.ro Pilot MIG Aviatia Magazin Fundatia Serbanescu Fundatia Cer Senin Fan Club Dorel Luca